Čtyři jídla, která bys měla vysadit, když tvé tělo zadržuje vodu! - Klinika krásy

Čtyři jídla, která bys měla vysadit, když tvé tělo zadržuje vodu!

Konec roku se blíží, plné stoly dobrot, cukroví voní po celém domě, a ty zápasíš o každý centimetr k dopnutí kalhot. Během roku jsi držela různé diety, odpírala sis, co máš ráda. Bohužel čísla na váze jsou stále stejná. Viníka můžeš hledat ve vodě v tvém těle, zbav se jí jednou provždy!

I když je voda základ všeho, skládá se z ní 70 % lidského těla, občas nadělá víc škody než užitku. Pokud je jí příliš, přichází třeba otoky nohou. Chce to si dát pozor na jídlo, které zavodnění vyloženě nahrává. Které to jsou? U některých bys to nečekala.  

1. OVOCEovoce

Banán, kiwi či třeba jablko, které je velmi populární mohou způsobit zavodnění například v obličeji či okolo pasu. Pozitivní na některém ovoci je, že působí močopudně, což vede k odplavení přebytečné vody. Třeba takový meloun je diuretikum, jak se patří. Jenže jak už to bývá, všechno má taky svoje ALE. Právě meloun obsahuje i mnoho sacharidů. Nemusíš si ho ale odebírat, dopřej si ho spíše v první polovině dne.  Za to další pokrm, tam už je to trochu horší. Tváří se andělsky, ale zdání klame!

2. RÝŽE

Ideálně celozrnná rýže je opěvována sportovci či lidmi, kteří pracují na redukci váhy. Ovšem nic se nemá přehánět. Rýže je totiž plná sacharidů a ty už z předchozího bodu víš, že při vyšší spotřebě vedou k hromadění vody v těle. Rýži tedy ano, ale pozor na množství a hlavně čas. Dej si jí k obědu, ale od 14 hodin si sacharidy hlídej.

testoviny3. TĚSTOVINY. SPLASKNOUT PŮJDE BEZ NICH

Vždyť existují celozrnné varianty, které výživoví poradci doporučují všemi deseti. Jenže právě v celozrnných těstovinách se nachází zase ty sacharidy. To samé se týká samozřejmě i pečiva. A k čemu to vede, to už si dáš dohromady raz, dva.

4. SUCHARY

Rýžové chlebíky, knäckebroty i suchárky? I když je najdeš v regálech se zdravou výživou, pozor na ně! Protože tyhle výrobky jsou většinou bez chuti, výrobci to dohánějí přidáním soli. A sůl vodu v těle velmi zadržuje.  

A teď už víš, čeho se vyvarovat, a když se budeš chtít i přesto zbavit přebytečné vody v těle, můžeš například sáhnout po přírodním doplňku stravy. Ať se můžeš těšit na dopnutí svých kalhot 🙂

Na základě vašeho podnětu jsme na 100 dobrovolnících otestovali přírodní doplněk stravy: H2OUT

H2Out lze získat ve všech lékárnách nebo přímo od výrobce. Více na www.odvodneni-organismu.cz