Přibrali jste? Zadržování vody může způsobit problém - Klinika krásy

Přibrali jste? Zadržování vody může způsobit problém

Pomalu se v létě zvětšujete a necítí se dobře? Zařezaná ramínka plavek nikomu na náladě nepřidají. Léto se svými výkyvy teplot a vlhkostí s naším tělem dokáže pěkně zamávat. To, že si tělo schraňuje více a více vody na další vlnu letních veder si uvědomuje čím dál více lidí. Oteklé prsty okolo prstýnků a další důsledky řeší až 80 % lidí. Bohužel. Řešení však existuje.

Více v testování.

Na výkyvy teplot se tělo připravuje zadržením vody

Průměrný denní odpar z lidského těla je půl až 1 litr vody za den. V letních vedrech to však může být až 2 litry za hodinu. A to se nebavíme jen o práci s motykou na poli. Vyhřátá pláž, jízda na kole, posezení pod slunečníkem má také co nabídnout. Je tak logické, že pokud je tělo někdy zmatené s hospodařením vody, je to právě v létě. Vlny nekonečných veder, které střídají chladné dny, jsou pro organismus matoucí. Hned první vlna veder, která nás po jaru zasáhne, tělo dehydruje, ale zároveň poučí. Postupně se přenastaví tak, ať má větší rezervy. Že už máme v sobě vody až příliš, poznáme až později.

Více na www.odvodneni-organismu.cz

Zadržování vody může způsobit i závažné problémy

Zpuchnutí nám však minimálně dokáže pokazit náladu na celé léto. Normálně naše tělo hospodaří s mírnou rezervou. Tu potřebuje, když se rozhodneme jít v zimě třeba do sauny nebo se zpotíme v práci či na rotopedu. Pro tělo žádný zásadní signál, že by se muselo přenastavit. Jaký šok je to však pro tělo, když v dubnu skočíme do tropických teplot? Celkový nadbytek se tak u každého člověka může během léta nakonec pohybovat mezi 5-15 litry vody. Shromažďuje se v podkožním tuku, který se tak zvětšuje a tvaruje nám problémové partie. Plavky se zařezávají. Zlepšení je v nedohlednu, přechodná ochlazení nic neřeší. Bohužel.

Více na www.odvodneni-organismu.cz

Dnes už dokážeme tělu pomoci

Větší rezerva vody není jen kosmetický problém. Hlavně zatěžuje klouby, metabolismus, podílí se na tvorbě celulitidy. Necítíme se dobře. Tuky jsou objemnější. Únava, pocit přesycenosti a těžkých nohou jsou základní signály. Zadržování vody v těle řeší spousta žen i mužů. Grilování, oslavy a alkohol situaci jen zhoršují. Stačí však tělu pomoci přírodními cestami a dostaví se úleva nejen v podobě pohledu do zrcadla, ale pocitu lehkosti, přívalu energie a radosti ze života. Dnes už nemusíme vařit hektolitry zeleného čaje, kávy či drasticky omezit nápoje.

Chci RYCHLE zhubnout s H2Out.